Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönem birinci yazılı sınavları, 6. sınıf Türkçe ile 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı dersleri için 26 Mart 2024 Salı; 6. sınıf ve 9. sınıf matematik dersleri için de 27 Mart 2024 Çarşamba günü ülke genelinde ortak yazılı şeklinde yapıldı.

Ülke geneli ortak yazılı sınavlarda, ilk kez açık uçlu ve kısa cevaplı sorular kullanıldı. Türkçe dersi 6. sınıf yazılı sınavında 14 çoktan seçmeli soruyla birlikte 2 açık uçlu soru kullanıldı. 6. sınıf matematik yazılı sınavında 10, 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı yazılı sınavında 7 ve 9. sınıf matematik yazılı sınavında ise 8 açık uçlu ve kısa cevaplı soru kullanıldı.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

2024 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'na ulaşmak için tıklayınız.

• Başvurular: 18-29 Mart
  • Sınav: 2 Haziran
  • Sınav sonuçlarının ilanı:28 Haziran

Mrt

2023-2024 Eğitim Ve Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Sınav Tarihleri aşağıdaki görsellerde yer almaktadır.

Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.

Mrt

19 Şubat 2024 tarihinde başlayan başvurular 29 Nisan 2024 saat 17:30'a kadar devam edecek.

Astronomi ve Astrofizik, Bilgisayar, Biyoloji, Coğrafya, Fizik, Kimya, Matematik, Ortaokul Bilgisayar, Ortaokul Matematik alanlarında 18 Mayıs 2024 tarihinde 81 il merkezinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (Lefkoşa) Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı bu sene hem öğrenciler hem de öğretmenler için düzenlenecek.

Başvurular bireysel olarak https://e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden yapılacaktır.

Detaylı bilgi için; https://bilimolimpiyatlari.tubitak.gov.tr linkine tıklayınız.

Mrt

5.ve 7.sınıf öğrencilerimiz için 8 Mart 2024 Cuma günü için planlanan deprem tatbikatı yağışlı hava durumu nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Şbt

2024 İOKBS BAŞVURULARI 13 ŞUBAT-1 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDA ALINACAKTIR

Şbt

Okulumuzun standartlarını daha iyiye taşımak amacıyla verilen destek için velilerimize teşekkür ediyoruz