Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle olası bir deprem anında önce öğrencilerimize nasıl davranmaları gerektiği hakkında bilgi verildi daha sonra deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Okulumuz tatbikat sonucunda en kısa sürede başarılı bir şekilde boşaltıldı. Tatbikatta görev alan öğretmenlerimizi ve tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz 6-G sınıfı öğrencisi Arin AKDOĞAN, Sarıyer Mustafa Yener Spor Salonunda yapılan Okullar Arası İstanbul Güreş Şampiyonası 68 kg’da (Serbest Stil) İstanbul 3. ‘sü,

Okulumuz 6-M öğrencisi Muhammet Bahadır SARIKAYA, 38 kg’da (Serbest Stil) İstanbul 5. ‘si,

Okulumuz 6-L sınıfı öğrencisi Ahmet Kerem ÖZDİL, 41 kg’da (Grekoromen) İstanbul 3. ‘sü olmuştur.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Yeşilbağ Anaokulu öğrencileri ile Oyuncak ve İllüzyon Müzesine gidildi. Öğrencilerimiz etkinliğimizde hem eğlendiler hem de öğrendiler. Gezimiz çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirirken aynı zamanda eğlenceli bir öğrenme ortamı sundu.

İllüzyon müzesinde görsel algıyı ve zekayı geliştirirmek, oyuncak müzesinde ise tarih, kültür ve teknoloji hakkında bilgi edinmelerini sağlamak  amacıyla düzenlediğimiz gezimizde çocuklarımıza farklı perspektifler sunarak onların ileride problem çözme becerilerini artırmalarına yardımcı olacak bir dizi etkinlikte yer almalarına olanak sağlanmış oldu.

Mrt

8.Sınıf öğrencilerimize yönelik Okul Tanıtım Gezileri kapsamında Bağcılar Edip İplik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gezimizi düzenledik. Gezimizde görev alan Rehber Öğretmenlerimiz Nasır Tozyılmaz ve Yunus Sarıtaş'a teşekkür ederiz.

Mrt

8.Sınıf öğrencilerimize yönelik Okul Tanıtım Gezileri kapsamında İstanbul Erkek Lisesine gezimizi düzenledik. Gezimizde görev alan Rehber Öğretmenlerimiz Nasır Tozyılmaz ve Yunus Sarıtaş'a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 7-K sınıfı öğrencisi Beytullah TERZİ, Sarıyer Mustafa Yener Spor Salonunda yapılan Okullar Arası İstanbul Güreş Şampiyonası 52 kg’da (Serbest Stil) İstanbul 1. ‘si olmuştur.

ÖğrenciMİZİ başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Şbt

Velilerimizin destekleri ile öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ortamı sunmak için çalışmaya devam edilmektedir. Hafta sonu sağlıklı bir şekilde kullanamadığımız etkileşimli tahtalarımızın bakım ve onarımı gerçekleştirildi. Yardımlarını esirgemeyen ve çalışmalarımıza destek olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Anasınıfında kek yapmak, çocukların el becerilerini, matematik kavramlarını, yaratıcılıklarını ve sosyal becerilerini geliştiren keyifli bir etkinliktir.

Ayrıca, çocukların öğrenme deneyimini eğlenceli hale getirir ve grup işbirliği ve iletişim becerilerini güçlendirir.

Anasınıfı öğrencilerimizin keyifli ve bol kazanımlı etkinlikleri için öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Bağcılar İnönü Ortaokulu Müdürü Ömer Abdurrahman Yiğit, Okul Müdürümüz Nagihan İnnab'ı ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için sayın müdürümüze teşekkür ederiz.

Şbt

Bağcılar Kurtdereli Mehmet Ortaokulu Müdürü Engin Gökyıldız ve Şehit Ali Karslı Ortaokulu Müdürü Fuat Bilican, Okul Müdürümüz Nagihan İnnab'ı ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için sayın müdürlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda gerçekleştirilen Çılgın Profesör adlı etkinlik ile öğrencilerimizin hem eğlenmesi hem de Fen Bilimleri konularını içeren deneylerle öğrendikleri bilgileri pekiştirmeleri sağlandı.

Etkinlikte görev alan Müdür Yardımcılarımız ve Okul Aile Birliği üyelerimize teşekkür ederiz.

HEDEFİMİZ DOKUNDUĞUMUZ HERŞEYİ GÜZELLEŞTİRMEK

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.