İSTANBUL / BAĞCILAR - Yeşilbağ Adnan Ötügen Ortaokulu

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI

1 Kasım 2023 tarihi itibari ile atandığım Yeşilbağ Adnan Ötügen Ortaokulu okul müdürlüğü görevime başlamış bulunmaktayım. Eğitime, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına, iş ve gönül birliği içerisinde okulumuzu her alanda başarıya taşıma, eğitimin kalitesini artırma çabasıyla, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesinde, ekip ruhuyla güzel işlere imza atabileceğimize inanıyorum.

Göreve başlarken, hizmetlerinden dolayı Müdür Vekili Medeni UĞUŞ’ a teşekkür ediyor, okulumuz müdür yardımcıları öğretmenleri, personeli ve velilerine hayırlı olması temennisiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Okul Müdürü

Nagihan İNNAB