T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - Yeşilbağ Adnan Ötügen Ortaokulu

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN ARA TATİL MESAJI

Sevgili öğrenciler;

     İlk ara tatilimiz başladı. Okulumuz açıldığından bu yana elde ettiğiniz bilgi ve tecrübeler, fiziki büyümenin ötesinde size kazanımlar sağlayacak. Yeter ki bilgiye, araştırmaya, öğrenmeye ve gelişime olan merakınız eksilmesin. İlk ara tatilinizi; hem dinlenmek, değerlendirmelerde bulunmak, hem de kendinizi, yaşadığınız çevreyi tanımak, ilgi alanlarınıza göre dünyada yaşanan gelişmeleri daha yakından takip etmek için de bir fırsat olarak görmenizi isterim. Kendinizi iyi tanıdığınız ve çalıştığınız takdirde daima başarılı olacağınıza dair inancınızı asla yitirmemelisiniz. Yakınlarınızı ziyaret ederek, bol bol kitap okuyarak sağlık ve mutlulukla güzel bir tatil geçirmenizi dilerim.

Değerli öğretmenlerimiz;

     Bugünün ve yarının tüm alanlardaki başarıları, eğitimin esas uygulayıcıları öğretmenlerin eliyle olacaktır. Bu amaçla yoğun özveriyle emek sarf eden, okulumuzda görev yapan öğretmenlerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür eder, huzurlu bir tatil dilerim.

Kıymetli velilerimiz;

    Devletimiz tüm imkânlarıyla eğitim öğretimin daha nitelikli hale gelmesi için yatırımlar yaparken ailelerle iş birliğini artırarak geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. Kendine özgü farklılıklarla bezenmiş her birey farklı gelişir, farklı öğrenir. Bu nedenle anne babalar, çocuklarını iyi tanıyarak ilgi ve yeteneklerinin farkına varmasına destek olmalıdır. Çocuklarımız ve gençlerimiz en çok ailelerinden alacağı destekle mutlu olurlar. O sebeple aileler, hangi yaşta olursa olsun çocuklarıyla kuracağı kuvvetli iletişim bağlarının, alınan notlardan her zaman daha önemli olduğunu unutmamalıdır.

    Mutlu ve keyifli tatiller diliyor, yeni bir solukla, birlikte büyük hayaller kuracağımız tatil sonrası döneme sağlıkla kavuşmanızı temenni ediyorum.

 

Okul Müdürü

Nagihan İNNAB

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.11.2023 - Güncelleme: 10.11.2023 23:55 - Görüntülenme: 338
  Beğen | 0  kişi beğendi