İSTANBUL / BAĞCILAR - Yeşilbağ Adnan Ötügen Ortaokulu

OKUL MÜDÜRÜMÜZDEN DEĞERLİ İŞ ADAMI HULUSİ CANBAY'A PLAKET TAKDİMİ

Geçmiş yıllarda okulumuz girişi ve konferans salonunun düzenlenmesini üstlenen değerli iş adamı Hulusi CANBAY'ı okulumuzda ağırladık.

Okul Müdürümüz Nagihan İNNAB, “Gönlünü eğitime açan hayırsever Hulusi CANBAY tarafından geçmiş yıllarda yaptırılan ve hizmete giren  okul girişimiz ve konferans salonumuz için kendilerine  teşekkürlerimizi sunmak adına bir araya gelmekten  mutluluk duyuyorum. Meslek hayatım boyunca notlarım arasında eğitim hep ilk sırada yer aldı. Eğitimle ilgili her yapılan iş beni çok mutlu ediyor. Eğitim bizim için ülkemiz için ülkemizin geleceği için çok önemli. Bu yüzden bu konuya özellikle hassasiyet gösteriyorum. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki; eğitime yapılan yatırım geleceğimize yaptığımız en büyük yatırımdır.” şeklinde konuştu.

Çocuklarımızı Bu Güzel Yuvalarımızda Büyüterek Hayata Hazırlıyoruz
Hayırseverlerin eğitime katkılarının çok anlamlı olduğunu ifade eden Nagihan İNNAB sözlerine şöyle devam etti: “Sizlerin eğitime yapmış olduğu bu katkı ayrı bir güzel. Dünyanın en kıymetli en değerli varlıklarımızı bu güzel eğitim yuvalarında büyüterek hayata hazırlıyoruz. Bu hazırlık sürecinde dışarıdan aldığımız sizin gibi hayırseverlerden aldığımız destek de bizleri gerçekten mutlu ediyor. Hayırseverimizin güzelleştirdiği bu güzel eğitim yuvamızdan ülkesini, milletini seven, insani değerlerle donatılmış, milli manevi değerlere sahip çocuklar yetiştireceğiz. Buradan yetişecek çocukların ülkemize güzel hizmetler sunacaklarına, bu güzel memleketimize hayırlı evlatlar olacaklarına inancım tamdır. Okulumuza hayırlı uğurlu olsun."

Görüşme sonrasında, Okul Müdürümüz Nagihan İNNAB katkılarından dolayı kendilerine tekrar teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

11-03-202409-04-202409-04-202409-04-202409-04-202409-04-202409-04-202409-04-202409-04-202409-04-2024

Yayın: 11.03.2024 - Güncelleme: 09.04.2024 11:30 - Görüntülenme: 224