Mrt

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109.Yıl Dönümü için hazırlanan törenimiz okulumuzun bahçesinde başarılı bir şekilde sabahçı ve öğlenci öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Törenimizi hazırlayan ve sunan değerli öğretmenlerimiz Ozan Ünal, Esin Solak, Hakkı Erdoğan, Emrah Gündüz, Sezen Başer'e ve törende görevli öğrencilerimize emekleri ve çalışmaları için çok teşekkür ederiz.

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale Şehitlerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'mizin 109.Yılı Kutlu Olsun.

Mrt

Okulumuzu temsilen 13 öğrencimiz Bağcılar Vefahane Yaşam Merkezinde Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve Bağcılar Belediyesi Başkanı Sayın Abdullah Özdemir ile bir araya geldiler.

Öğrencilerimize hediyeleri için Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca'ya ve öğrencilerimizin merkeze ulaşımını sağlayan Bağcılar Belediyesi Başkanı Sayın Abdullah Özdemir'e çok teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize eşlik eden Rehber Öğretmenlerimiz Nasır Tozyılmaz ve Yunus Sarıtaş'a teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programımız okulumuzun konferans salonunda sergilendi.

Programı hazırlayan ve sunan değerli öğretmenlerimiz Gülşah Akkaya Güney, Engin Yatmaz, Uğur Kırkıç, Ozan Ünal'a ve törende görevli öğrencilerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u şükran ve minnetle anıyoruz. İstiklal Marşımızın 103.Yıldönümü Kutlu Olsun.

Mrt

Geçmiş yıllarda okulumuz girişi ve konferans salonunun düzenlenmesini üstlenen değerli iş adamı Hulusi CANBAY'ı okulumuzda ağırladık. Okul Müdürümüz Nagihan İNNAB görüşme sırasında katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda Yangın Tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat ile öğrencilerimize uygulamalı olarak bir yangına nasıl müdahale edilebileceği anlatıldı. Tatbikatı gerçekleştiren Bağcılar İtfaiyesine teşekkür ederiz.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz önce olası bir deprem anında nasıl davranmaları gerektiği hakkında bilgilendirildi. Arkasından deprem tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Anasıfı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle olası bir deprem anında önce öğrencilerimize nasıl davranmaları gerektiği hakkında bilgi verildi daha sonra deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Okulumuz tatbikat sonucunda en kısa sürede başarılı bir şekilde boşaltıldı. Tatbikatta görev alan öğretmenlerimizi ve tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz 6-G sınıfı öğrencisi Arin AKDOĞAN, Sarıyer Mustafa Yener Spor Salonunda yapılan Okullar Arası İstanbul Güreş Şampiyonası 68 kg’da (Serbest Stil) İstanbul 3. ‘sü,

Okulumuz 6-M öğrencisi Muhammet Bahadır SARIKAYA, 38 kg’da (Serbest Stil) İstanbul 5. ‘si,

Okulumuz 6-L sınıfı öğrencisi Ahmet Kerem ÖZDİL, 41 kg’da (Grekoromen) İstanbul 3. ‘sü olmuştur.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Yeşilbağ Anaokulu öğrencileri ile Oyuncak ve İllüzyon Müzesine gidildi. Öğrencilerimiz etkinliğimizde hem eğlendiler hem de öğrendiler. Gezimiz çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirirken aynı zamanda eğlenceli bir öğrenme ortamı sundu.

İllüzyon müzesinde görsel algıyı ve zekayı geliştirirmek, oyuncak müzesinde ise tarih, kültür ve teknoloji hakkında bilgi edinmelerini sağlamak  amacıyla düzenlediğimiz gezimizde çocuklarımıza farklı perspektifler sunarak onların ileride problem çözme becerilerini artırmalarına yardımcı olacak bir dizi etkinlikte yer almalarına olanak sağlanmış oldu.

Mrt

8.Sınıf öğrencilerimize yönelik Okul Tanıtım Gezileri kapsamında Bağcılar Edip İplik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gezimizi düzenledik. Gezimizde görev alan Rehber Öğretmenlerimiz Nasır Tozyılmaz ve Yunus Sarıtaş'a teşekkür ederiz.

Mrt

8.Sınıf öğrencilerimize yönelik Okul Tanıtım Gezileri kapsamında İstanbul Erkek Lisesine gezimizi düzenledik. Gezimizde görev alan Rehber Öğretmenlerimiz Nasır Tozyılmaz ve Yunus Sarıtaş'a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 7-K sınıfı öğrencisi Beytullah TERZİ, Sarıyer Mustafa Yener Spor Salonunda yapılan Okullar Arası İstanbul Güreş Şampiyonası 52 kg’da (Serbest Stil) İstanbul 1. ‘si olmuştur.

ÖğrenciMİZİ başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Şbt

Velilerimizin destekleri ile öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ortamı sunmak için çalışmaya devam edilmektedir. Hafta sonu sağlıklı bir şekilde kullanamadığımız etkileşimli tahtalarımızın bakım ve onarımı gerçekleştirildi. Yardımlarını esirgemeyen ve çalışmalarımıza destek olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Anasınıfında kek yapmak, çocukların el becerilerini, matematik kavramlarını, yaratıcılıklarını ve sosyal becerilerini geliştiren keyifli bir etkinliktir.

Ayrıca, çocukların öğrenme deneyimini eğlenceli hale getirir ve grup işbirliği ve iletişim becerilerini güçlendirir.

Anasınıfı öğrencilerimizin keyifli ve bol kazanımlı etkinlikleri için öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Bağcılar İnönü Ortaokulu Müdürü Ömer Abdurrahman Yiğit, Okul Müdürümüz Nagihan İnnab'ı ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için sayın müdürümüze teşekkür ederiz.